Peutergym

Peutergym stimuleert de motorische ontwikkeling en laat een kind bewegingservaring opdoen in een veilige omgeving onder deskundig toezicht. Hierdoor maken ze een sterkere start op school.

De lessen laten kinderen kennismaken met verschillende klim- en klauterobjecten, springen van een kast, springen over stokken, lopen op staptegels, koprollen en nog veel meer in vrij spel. Daarnaast spelen we simpele ren- en dansspelletjes passend bij de leeftijd met simpele regels.

De lessen zijn zonder ouders erbij, dit is onder andere omdat de zalen anders overvol raken en er dan geen ruimte meer is voor de peuters om vrij te bewegen en rennen. Daarbij is de ervaring dat nieuwe kinderen de neiging hebben om bij hun ouders te blijven zitten terwijl ze vaak beter loskomen als alles zelf kunnen ontdekken.

Peutergym is geschikt voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar.

Corona

De geldende Coronamaatregelen veranderen regelmatig. Via de mail wordt u geïnformeerd over de actueel geldende maatregelen.

Proefles

Als er een plekje vrij komt in de groep, krijgt u een uitnodiging voor een proefles. Uw kind kan vrijblijvend een proefles doen waarbij u aanwezig mag zijn. U kunt dan zien hoeveel plezier de kinderen hebben door te oefenen en samen te spelen. Als het goed gaat is het fijn als u toch de zaal even verlaat. Dan kunnen de therapeuten zien of het kind het dan alsnog naar zijn/haar zin heeft, dat is daarna namelijk de gebruikelijke situatie.

Proeflessen en Corona

Helaas kunt u bij Peutergym Woerden nu niet aanwezig zijn tijdens de proefles omdat er geen ouders in de school mogen zijn.

Bij Peutergym Kamerik gaat het meekijken tijdens een proefles in overleg omdat dit afhankelijk is van de locatie van de lessen.

€ 22,50 per maand

Met uitzondering van de zomervakantie.

Via de mail ontvangt u elk kwartaal een factuur met de betalingsinformatie.

Opzegging met in acht neming van 1 maand opzegtermijn.

 

Aan naar de les

Makkelijk zittende (sport)kleding

Gymschoenen of binnenschoenen

Kamerik

De Schulenburg

Overstek 2,

Kamerik

Woensdag van 08:45 tot 09:45 uur

(m.u.v. schoolvakanties)

 

  Aanmelden peutergym Kamerik?

  Woerden

  Johan Frisoschool

  ’t Spaarne 7b,

  Woerden

  Vrijdag van 08:45 tot 09:45 uur

  (m.u.v. schoolvakanties)

    

   Aanmelden peutergym Woerden?

   To Top